Zouk Da Dance Studio

Algemene informatie
Deze Braziliaanse dans is voortgekomen uit de Lambada. Op de iets langzamere variant wordt de dans met veel grote gracieuse bewegingen uitgevoerd. Zouk is, zoals je van de Brazilianen mag verwachten, een dans waarin de dame haar volledige sensualiteit kan uiten en de heren macho mogen zijn. In Utrecht wordt al sinds het ontstaan van de dansstijl Zouk gedanst op alle salsafeesten.

Over Zouk
Zouk wordt gedanst als koppel, terwijl ze tegen elkaar aan gedrukt zijn pakt de man de vrouw vast in haar taille en de vrouw slaat haar armen om de nek van haar begeleider. Het is afkomstig van de dans de beguine of van het ritme van het carnaval van de Franse Antillen (Martinique en Guadeloupe) genaamd ‘mas a sinjan’ (masker van Saint-Jean), met hierin funksynthesizers, rockgitaren en de soukouss, een koperen blaasinstrument . We zien ook invloeden van de muziekstijl kompa uit Haïti. Pas later is de langzamere stijl ‘zouk love’ ontstaan.

Openingstijden

Maandag19:00 - 21:00
Dinsdag18:00 - 21:30
Woensdag18:00 - 22:00
Donderdag18:00 - 21:30
VrijdagGeen lessen
ZaterdagGeen lessen
ZondagGeen lessen
 Korte Hoogstraat 7C (tussen de Benscore dump) 3011 GJ Rotterdam

 

 

VOORWAARDEN

N

De Deal: Membership Card Leden

1 maand 1 keer per week lessen volgen van 35 euro per maand naar 25 euro per maand.

Contact details

E: info@da-studio.nl
W: da-studio.nl
T: +31 (0)6 – 29 58 77 59

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen tegenover de Dance Studio. Het is op loopafstand en je kunt er gratis parkeren.

l

Online reserveren

Boek je afspraak (binnen de openingstijden) via het onderstaande boekingsformulier. Wacht vervolgens op een afspraak bevestiging van Da Dance Studio per e-mail of per sms. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren via telefoon afzeggen. Vergeet niet je pas mee te nemen.

Bereikbaarheid

Da Dance Studio is in Rotterdam gevestigd! Je kunt het bereiken door de trein, metro, tram of bus te nemen naar Da Dance Studio en vanaf daar te lopen.

b

Aanbod

Je zult je hier ongetwijfeld snel thuis voelen en kunt kiezen uit de zes verschillende dansen Zouk, Burlesque, Kizomba, Salsa/Mambo, Samba en Bootcamp.

%

Kortingspercentage

Locatie

Korte Hoogstraat 7C 3011 GJ Rotterdam

BOEK NU!

Laden...