OVER ONS

Het product (missie)
De Elegancy101 Membership Card is een vrouwvriendelijke voordeelpas voor een cultureel, gezond en educatief leven in de randstad. Met de Membership Card willen we een netwerk creëren waarbij jonge vrouwen zichzelf en elkaar kunnen versterken. Wij doen dit door middel van onze bijeenkomsten waar wij zorgen voor kennisoverdracht, vaardigheden en gezelligheid onder onze leden.

De onderwerpen die we discussiëren gaan over maatschappelijke problemen onder vrouwen,talentontwikkeling, zelfbeeld, culturele diversiteit, innovatie, leiderschap en ondernemerschap. Ze worden in de vorm van masterclasses, workshops en debatten/paneldiscussies gegeven. Wij geven deze doelgroep de mogelijkheid om bewuster te worden van hun identiteit, waardigheid en uniekheid.

Leden kunnen vervolgens voordeel krijgen op gezondheid (vrouwvriendelijke sportarrangementen en uiterlijke verzorging), educatieve activiteiten (voordeel op allerlei soorten miniopleidingen, workshops en masterclasses), amusement (bars en cafés) en kunst & cultuur (theater, musea en cultuur) in de Randstad. Met name in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Waarde propositie

Tegenwoordig is de sociale druk op jongvolwassen vrouwen zeer groot. Dit komt vaak voor in grote steden. Ze zijn te druk en te gedreven om een goede balans tussen werk, school en privé te vinden. We hebben geconstateerd dat veel jongvolwassen vrouwen met en zonder een migratieachtergrond vaak last hebben van een identiteitscrisis, eenzaamheid, stress en faalangst. Zoiets kan zich uiten in onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Verbinding (visie)
Wij streven naar een maatschappij waar jonge vrouwen volwaardig participeren in de samenleving zonder dat er sprake is van toenemende druk. Jonge vrouwen horen meer coaching te krijgen over hoe ze zich fysiek en mentaal kunnen versterken. Daarnaast is het ook belangrijk dat jonge vrouwen elkaar kunnen bijstaan ongeacht kennisniveau, welzijn en culturele achtergrond.

Voordelen
– Gratis deelname tot onze maandelijkse leerzame coachingsessies, educatieve activiteiten, meet-ups, workshops en table talks.
– Korting op cultuur, o.a. festivals, theater, filmhuizen, tentoonstellingen, concerten en musea.
– Voordeel op educatieve activiteiten in de randstad; zoals cursussen, opleidingen, trajecten, masterclasses, workshops etc.
– Speciale aanbiedingen op vrouwvriendelijke sportarrangementen, sportactiviteiten en uiterlijke verzorging.
– Voordeel op amusement; ladies nights, evenementen, bars, cafés etc.
– Ontwikkelen van nieuwe vriendschappen.
– Het opbouwen van een groot netwerk.
– Het vergroten van je kennis en zelfontwikkeling.