Over ons

Wie We Zijn

Wij brengen jonge vrouwen samen om bloeiende gemeenschappen te creëren. Je wordt ondersteunt door je lotgenoten en professionals.

Veelgestelde vragen

Wil je leren hoe je moet omgaan met bepaalde obstakels in het leven? Wil je meer doen wat je het leukst en belangrijkst vindt? Wil je nieuwe lotgenoten ontmoeten?

Maak nu gebruik van ons platform!

De Elegancy101 Membership Card is een vrouwvriendelijke netwerkpas en een empowerment platform voor een educatief, sociaal en gezond leven. Via ons platform kunnen jonge vrouwen, met steun van elkaar en professionals, werken aan hun toekomstplannen, gezondheid, loopbaancarrière, relatieproblemen, assertiviteit en weerbaarheid.

Leden kunnen zich aansluiten bij diverse “clubs” die zich 1-voor-1 verdiepen in een bepaald onderwerp. Kies uit; The Artsy Club, The Girl-Code Club, The Dating Club, The Selflove Club, The Business Club, The Charity Club, The Book Club, The Health Club. Je volgt een groepsprogramma waarbij table talks, trajecten coachingssessies, presentaties, netwerkdagen en challenges worden georganiseerd en het onderwerp/thema van de groep centraal staat.

Als lid krijg je een ledenpas waarmee je ook voordeel krijgt op workshops, opleidingen, fitness, cultuureducatie en schoonheidsbehandelingen. Zo krijg jij de kans om zelfstandig aan je ontwikkeling, kennis, zelfverzekerdheid en gezondheid te werken.

WAARDE PROPOSITIE

MISSIE

Tegenwoordig is de sociale druk op jonge vrouwen zeer groot. Ze zijn te druk en te gedreven om een goede balans tussen werk, school en privé te vinden. We hebben geconstateerd dat veel jonge vrouwen kampen met identiteitscrisis, eenzaamheid, negatief zelfbeeld, stress en faalangst. Zoiets kan zich uiten in onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor er op den duur verkeerde beslissingen worden gemaakt. Wij willen graag vroegtijdig handvatten toereiken aan jonge vrouwen die kampen met deze problemen.

VISIE

Wij streven naar een maatschappij waar jonge vrouwen volwaardig participeren in de samenleving zonder dat er sprake is van toenemende druk. Jonge vrouwen horen meer coaching te krijgen over hoe ze zich fysiek en mentaal kunnen versterken. Daarnaast is het ook belangrijk dat jonge vrouwen elkaar kunnen bijstaan ongeacht kennisniveau, welzijn en culturele achtergrond.

Een bericht van de oprichter

Nene Merit Aguzie

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Dit waren vragen waar ik constant mee worstelde. In deze tijdperk is het steeds moeilijker om de goede keuze te maken omdat er zoveel keus is. Jonge vrouwen moeten zich in een complexe en veeleisende samenleving staande zien te houden. Vaak staan ze hier alleen voor! Acceptatie, leren ontspannen en grenzen stellen kunnen hun helpen om een betere balans te vinden tussen kunnen, willen en moeten. Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis er naartoe.

Leden

Activiteiten

Partners

Clubs

Bereik Ons

Locatie: Binckhorstlaan 36, Den Haag Gebouw M Unit 53

Tel: 06-51397371

Email: Info@e101card.com

Kantooruren: M-V: 10.00 uur – 18.00 uur