OVER ONS

Het product (missie)
De Elegancy101 Membership Card is een vrouwvriendelijke netwerkpas voor een cultureel, gezond en educatief leven. Vanuit onze organisatie organiseren we maandelijkse meet-ups in de vorm van coachingsessies voor onze leden. De onderwerpen die we behandelen gaan over maatschappelijke actualiteiten onder vrouwen zoals; mentale gezondheid, zelfbeeld, culturele diversiteit, innovatie, leiderschap en ondernemerschap.

De leden krijgen ook voordeel op workshops, opleidingen, fitness, cultuureducatie en schoonheidsbehandelingen. Zij krijgen door middel van de pas de kans om aan hun ontwikkeling, kennis, zelfverzekerdheid en gezondheid te werken.

Waarde propositie
Tegenwoordig is de sociale druk op jongvolwassen vrouwen zeer groot. Dit komt vaak voor in grote steden. Ze zijn te druk en te gedreven om een goede balans tussen werk, school en privé te vinden. We hebben geconstateerd dat veel jongvolwassen vrouwen met en zonder een migratieachtergrond vaak last hebben van een identiteitscrisis, eenzaamheid, stress en faalangst. Zoiets kan zich uiten in onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Verbinding (visie)
Wij streven naar een maatschappij waar jonge vrouwen volwaardig participeren in de samenleving zonder dat er sprake is van toenemende druk. Jonge vrouwen horen meer coaching te krijgen over hoe ze zich fysiek en mentaal kunnen versterken. Daarnaast is het ook belangrijk dat jonge vrouwen elkaar kunnen bijstaan ongeacht kennisniveau, welzijn en culturele achtergrond.

Voordelen
– Gratis deelname tot onze maandelijkse leerzame coachingsessies, educatieve activiteiten, meet-ups, workshops en table talks.
– Korting op cultuur, o.a. festivals, theater, filmhuizen, tentoonstellingen, concerten en musea.
– Voordeel op educatieve activiteiten in de randstad; zoals cursussen, opleidingen, trajecten, masterclasses, workshops etc.
– Speciale aanbiedingen op vrouwvriendelijke sportarrangementen, sportactiviteiten en uiterlijke verzorging.
– Voordeel op amusement; ladies nights, evenementen, bars, cafés etc.
– Ontwikkelen van nieuwe vriendschappen.
– Het opbouwen van een groot netwerk.
– Het vergroten van je kennis en zelfontwikkeling.