ALGEMENE VOORWAARDEN

Inhoudsopgave:
Artikel 1 – Definities
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Artikel 3 – Ledenpas
Artikel 4 – Het aanbod (individuele activiteiten)
Artikel 5 – Het aanbod (groepsactiviteiten)
Artikel 6 – Afspraken met onze partners
Artikel 7 – Betaling
Artikel 8 – Bezorging
Artikel 9 – Opzegging lidmaatschap
Artikel 10 – Wijzigen persoonsgegevens
Artikel 11 – Verlies, beschadiging of diefstal
Artikel 12 – Aansprakelijkheid en algemene verplichtingen van Elegancy101
Artikel 13 – Algemene verplichtingen van partner
Artikel 14 – Algemene verplichtingen van pashouder

Artikel 1 – Definities
In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden waarvan Elegancy101 verder te noemen Elegancy101, de gebruiker is en die van toepassing zijn op iedere Overeenkomst tussen Elegancy101 en de Partner;
1.2 Partner: de aanbieder van de deal, ondernemer,  natuurlijke- of rechtspersoon, die samenwerkt met Elegancy101 op basis van de Overeenkomst;
1.3 Pashouder: bezitter van een pas of pasje, in dit geval de Elegancy101 Membership Card.
1.4 Overeenkomst (contract): elke wederzijdse acceptatie die schriftelijk, per e-mail, of telefonisch is aangegaan en bevestigd met Elegancy101.
1.5 Website: de website van de Elegancy101 Membership Card, bereikbaar via www.e101card.com.
1.6 Dag: kalenderdag;
1.7 Maandelijkse machtiging: toestemming om maandelijks het abonnementsgeld automatisch te laten afschrijven van de persoon die de machtiging afgeeft.

Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Elegancy101 Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag – Gebouw M2 Unit 53 Telefoonnummer: 06 51397371 E-mailadres: Info@e101card.com KvK-nummer: 63115506 Btw-identificatienummer: NL21983566B01

Artikel 3 – Ledenpas
3.1 De Elegancy101 Membership Card is een vrouwvriendelijke netwerkpas en een empowerment platform voor een educatief, sociaal en gezond leven. Via ons platform kunnen jonge vrouwen, met steun van elkaar en professionals, werken aan hun toekomstplannen, gezondheid, loopbaancarrière, relatieproblemen, assertiviteit en weerbaarheid. Leden kunnen zich aansluiten bij groepsprogramma’s die zich 1-voor-1 verdiepen in een bepaald onderwerp. Onder zo een groep worden er table talks, trajecten coachingssessies, presentaties, netwerkdagen en challenges georganiseerd. Daarnaast krijgen de leden ook voordeel op workshops, opleidingen, fitness, cultuureducatie en schoonheidsbehandelingen. Zo krijgen zij de kans om zelfstandig aan hun ontwikkeling, kennis, zelfverzekerdheid en gezondheid te werken.
3.2 Zodra je je inschrijft/registreert als lid en akkoord gaat met de maandelijkse machtiging, ontvang je binnen vijf werkdagen je pas met op de achterzijde je unieke code. Je activeert je code op de website via het tabblad “code activeren”.
3.3 Nadat je account geverifieerd is kun je je inloggen en keuze maken uit het ruime aanbod aan individuele activiteiten en natuurlijk deelname aan de groepsprogramma’s.
3.4 Je ledenpas is persoonlijk en niet overdraagbaar. De ledenpas kan door niemand anders worden gebruikt dan door de pashouder. Elk ledenpas heeft een unieke code op de achterzijde staan. Elk ledenpas heeft een unieke code op de achterzijde staan en is bij ons geregistreerd op naam, e-mail en telefoonnummer. Je hebt zo ook toegang tot je persoonlijke accountomgeving op www.e101card.com.

Artikel 4 – Het aanbod (individuele activiteiten)
4.1
Met de Elegancy101 Membership Card (afgekort: #E101CARD) krijg je online en offline toegang aan een reeks activiteiten ter bevordering van je kennis, gezondheid en een stressvrije sociaal leven. Als lid kun je deelnemen aan ons groepsprogramma’s of voordeel krijgen op individuele activiteiten. Het verschilt per groepsonderwerp aan wat voor soort activiteiten er worden georganiseerd. Meestal zijn het dagjes uit, coachingsessies, challenges en table talks. Bij de individuele activiteiten kun je zelfstandig een activiteit met voordeel volgen die jou aanspreekt. Je kunt kiezen uit educatieve activiteiten, gezondheidsactiviteiten, amusement en schoonheidsbehandelingen.
4.2 Het overzicht van het individuele E101CARD-aanbod is gecategoriseerd in vier onderdelen. Educatieve activiteiten, uiterlijke verzorging, sport & gezondheid en cultuur & amusement.
4.3 Indien een activiteit een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk op de actiepagina vermeld.
4.4 Elk bedrijfsprofiel bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door het lid mogelijk te maken. Als Elegancy101 gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten.
4.5 Het verschilt per activiteit hoe je aan toegang komt. Soms kun je afspraken boeken, soms kun je toegangskaarten tot een evenement of workshop online kopen met een kortingscode en soms kun je alleen op de dag van het evenement op vertoon van je pas aan de kassa een gereduceerde kaartje ophalen.
4.6 Op de website vind je altijd de meest actuele informatie over openingstijden, voorwaarden en mededelingen. Dus houd de website goed in de gaten.
4.7 Te allen tijde geldt; wees op tijd, en neem je ledenpas en identiteitsbewijs mee. Bij toegang van een evenement behoudt het personeel te allen tijde het recht om vertoon van je identiteitsbewijs te vragen. Als je je ledenpas en identiteitsbewijs niet bij je hebt, heb je geen recht op korting of gratis toegang.

Artikel 5 – Het aanbod (groepsactiviteiten)
5.1 Het verschilt per groepsonderwerp aan wat voor soort activiteiten er worden georganiseerd. Meestal zijn het dagjes uit, coachingsessies, challenges en table talks. Bekijk het overzicht per club hier.
5.2 Op dit moment zijn er in totaal acht groepsprogramma’s (The Artsy Club, The Girl-Code Club, The Dating Club, The Selflove Club, The Business Club, The Charity Club, The Book Club, The Health Club) die je als lid kunt volgen. Onder een regular pakket valt deelname aan maximaal twee clubs. Met een premium pakket krijg je toegang tot alle clubs. Als je niet wilt deelnemen aan alle clubs dan ligt het aan jou om bepaalde clubs te deselecteren tijdens het registreren.
5.3 Nadat je je online account hebt geactiveerd op e101card.com krijg je een e-mail met een link naar je groepsapp en activiteiten kalender. Je wordt automatisch aan je uitgekozen groepsapp toegevoegd.
5.4 Deelname aan een groepschat is niet verplicht. Maar het grootste voordeel is dat je daar in een gesloten kring, met lotgenoten die dezelfde interesses delen als jij, kunt communiceren. Daarnaast is het handig om alle informatie van de geplande groepsactiviteiten op èèn plek te delen. Alleen de groepsleden krijgen de berichten in de WhatsApp groep te zien.
5.5 Alles wat er besproken wordt BLIJFT binnen de groep. Hierdoor kun je je als deelnemer vertrouwd en veilig voelen. Iedereen is vrij om te bepalen wat zij wil delen. Als wij erachter komen dat dit niet zo blijkt dan zijn wij genoodzaakt om stappen te ondernemen dat leidt tot schorsing van je lidmaatschap.
5.6 Wij gaan met zorg en respect met elkaar om, ongeacht de onderlinge meningsverschillen, ras, geloof en uiterlijk. Ontstaat er ruzie of een discussie in de groep? Dan zijn wij genoodzaakt om de desbetreffende personen (tijdelijk) uit de groep te zetten, zodat de sfeer voor de rest niet verpest wordt.
5.7 Hoewel spammen verboden is kan de groep natuurlijk wel gezellig worden. Ben je het zat om iedere 5 minuten een nieuwe melding te krijgen? Dan kun je de groepsmeldingen dempen gedurende een bepaalde periode. Je krijgt nog steeds berichten van de groep binnen, maar de telefoon zal hiervan geen meldingen geven als ze binnenkomen.
5.8 Wil je helemaal uit de groepsapp? Dat kan! Laat het de Elegancy101 Team dan wel weten d.m.v. een app, een e-mail of een belletje.
5.9 Ben je uit de groepsapp maar wil je nog steeds op de hoogte zijn van de groepsactiviteiten? Nadat je een online account hebt aangemaakt ontvang je een e-mail met een groepsapp en kalender link. Elke club heeft zijn eigen activiteitenkalender.
5.10 Niet alle activiteiten die met de club worden georganiseerd zijn gratis. Echter, zijn het altijd speciale gereduceerde prijzen die gevraagd worden als bijdrage.

Artikel 6 – Afspraken met onze partners
6.1 De partner zorgt voor de verwerking van de boeking zoals ontvangen via de website, e-mail, What’s App of telefoon of andere communicatiemiddelen.
6.2 De partner garandeert dat de boeking overeenkomt met de specificaties als op de website vermeld.
6.3 De partner garandeert dat de kwaliteit van de boeking voldoet aan de eisen die daaraan redelijkerwijs mogen worden gesteld.
6.4 De partner verplicht zich om de boeking binnen de met de pashouder afgesproken tijd aan de pashouder te leveren.
6.5 De partner controleert bij aanvang van een afspraak/activiteit/evenement of de unieke code en naam van de pashouder overeenkomt met de reservering.
6.6 Elegancy101 is niet aansprakelijk voor afspraken die worden afgezegd.
6.7 Elegancy101 is niet aansprakelijk voor gemaakte afspraken die niet worden nagekomen tussen de partner en de pashouder.

Artikel 7 – Betaling
7.1 Het lidmaatschap van de Elegancy101 Membership Card kost € 7,50 (regular pakket) of 17,50 (premium average pakket) per maand.
7.2 Je lidmaatschapsgeld wordt op de 25ste van de maand afgeschreven.
7.3 Als je je voor de 10e van de maand registreert dan wordt er binnen drie dagen € 7.50 of € 17.50 van je rekening gehaald. De volgende afname volgt dan op de 25ste. Registreer je na de 10e dan wordt het geld automatisch op de 25ste geïncasseerd.
7.4 Als de afschrijving van je rekening niet lukt, proberen we het bedrag bij de volgende incassoronde nogmaals van je rekening af te schrijven. Als de betaling twee keer faalt, nemen we contact met je op en pauzeren we je lidmaatschap, tot het achterstallige abonnementsgeld alsnog is voldaan. Als de volledige bedrag na twee maanden vanaf de pauzering nog niet binnen is, dat zijn we genoodzaakt de vordering over te dragen aan een incassobureau.
7.5 Elegancy101 is niet verantwoordelijk als je je inschrijft met andermans rekeningnummer. Als je een rekeningnummer invult zonder dat de eigenaar van de rekening hiervan op de hoogte is, zal Elegancy101 je details doorgeven aan de desbetreffende bank.
7.6 Elegancy101 behoudt zich het recht voor de hoogte van het abonnementsgeld te wijzigen. We stellen je hiervan minimaal één volle kalendermaand van te voren van op de hoogte.
7.7 Elegancy101 behoudt zich het recht voor om de ledenpas buiten werking te stellen in geval de incasso twee maanden achtereenvolgend om welke reden dan ook storneert.

Artikel 8 – Bezorging
8.1
Nadat je hebt geregistreerd wordt door Elegancy101 de Membership Card aangemaakt en bezorgd via PostNL, op het door jou aangegeven adres.

Artikel 9 – Opzegging lidmaatschap
9.1
De minimumperiode van lidmaatschap van de Elegancy101 membership card is drie volledige kalendermaanden. Je lidmaatschap wordt elke maand automatisch verlengd tot opzegging.
9.2
Als je je lidmaatschap wil opzeggen kun je dat op elk moment na de eerste drie maanden doen door het “opzeggen lidmaatschap” formulier in te vullen op de website.
9.3
De opzeggingsdeadline voor de volgende maand is op de 10e van elke maand. Als je opzegt op of na de 10e ben je de volgende maand nog wel lid en schrijven we op de 25ste ook het bedrag voor lidmaatschap af van je rekening.
9.4
Als je je lidmaatschap voor de 10e opzegt, blijft je lid tot het eind van de desbetreffende maand.
9.5
Elegancy101 heeft het recht een abonnement per direct op te zeggen indien de abonnee: – onjuiste gegevens heeft verschaft aan Elegancy101; – fraude heeft gepleegd in het gebruik van de ledenpas; vertrouwelijk informatie van een mede-iid heeft verspreidt buiten de groepschat. Deze opsomming is niet limitatief.

Artikel 10 – Wijzigen persoonsgegevens
10.1 Wijzigingen dienen z.s.m. doorgegeven te worden, dit is je eigen verantwoordelijkheid. Je persoonsgegevens kun je wijzigen door een bericht te sturen via het contactformulier op je leden-accountpagina.

Artikel 11 – Verlies, beschadiging of diefstal
11.1
Als je je ledenpas beschadigd of als je pas is gestolen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Voor € 5,00 kan je een nieuwe pas aanvragen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@e101card.com met als onderwerp “pas kwijt/beschadigd”. Vermeld je gegevens en wij sturen vervolgens ons IBAN-nummer naar je toe. Als de betaling binnen is, ontvang je je nieuwe Elegancy101 Membership Card binnen vijf werkdagen thuis. Heb je nog geen membership card ontvangen? Stuur ons opnieuw een e-mail of bel ons op 06 51397371, zodat we er even naar kunnen kijken.
11.2
Elegancy101 stort geen geld terug voor de periode dat je je ledenpas niet kunt gebruiken door verlies, beschadiging of diefstal.

Artikel 12 – Aansprakelijkheid en algemene verplichtingen van Elegancy101
12.1
Elegancy101 informeert de pashouder, onder meer door middel van de website www.e101card.com en de accountpagina bij welke acceptanten de pas wordt geaccepteerd als voordeelpas. Elegancy101 spant zich in om deze informatie regelmatig te actualiseren. Tussentijdse wijzigingen in het aanbod van deelnemende acceptanten en de door hen aangeboden kortingsregelingen zijn mogelijk.
12.2
Ondanks het feit dat Elegancy101 zich inspant om de juiste en meest actuele kortingsregelingen aan de pashouders te communiceren, is het mogelijk dat een voordeelregeling niet of onjuist vermeld wordt door Elegancy101. Elegancy101 is in dat geval niet gehouden om achteraf compensatie te verlenen of anderszins schade aan pashouders te vergoeden voor niet of onjuist verleende korting.
12.3 Elegancy101 is geen partij bij de transactie tussen de pashouder en de partner. Elegancy101 is evenmin gehouden om te bemiddelen tussen de pashouder en de acceptant ter zake van geschillen over de korting dan wel de hoogte daarvan.
12.4 Elegancy101 is niet aansprakelijk voor fouten, onderbrekingen of tijdelijke uitval veroorzaakt door technisch storingen op de website www.e101card.com.
12.5 Voor iedere actie die door Elegancy101wordt gecommuniceerd geldt zolang de voorraad strekt.
12.6 Elegancy101 is niet aansprakelijk voor enige schade in verband met producten of diensten die de pashouder met de Elegancy101 Membership Card heeft aangekocht. Voor klachten over de aangekochte producten en diensten kan de pashouder uitsluitend terecht bij de partner.
12.7 Over de uitslagen van winacties kan niet over gecorrespondeerd worden. Elegancy101 houdt te allen tijde het recht om eenzijdig zonder kennisgeving actievoorwaarden te wijzigen, aan te passen en/of te annuleren. Bij constatering van oneigenlijk gebruik/deelname (fraude) kan Elegancy101 de inschrijving van een deelnemer en diens recht op de uitgeloofde prijs ongeldig verklaren.
12.8 Elegancy101 is niet aansprakelijk voor enige (letsel)schade voortvloeiende uit acties, aanbiedingen of activiteiten.

Artikel 13 – Algemene verplichtingen van partner
13.1 De partner draagt zorg voor een stabiele online verbinding naar de website of Social Media.
13.2 De partner, voldoet aan de verplichtingen van de Nederlandse wetgeving en alle andere relevante regelgeving, zoals – maar niet beperkt tot – de regelgeving met betrekking tot consumenten bescherming, bescherming van persoonsgegevens en financiële transacties.
13.3 De partner verplicht zich om regelmatig te controleren of de prijzen met de activiteiten op de website correct wordt weergegeven en de beschikbare werktijden correct zijn.
13.4 De partner verplicht zich te reageren op de boekingsvoorstellen die de pashouder via telefoon of e-mail maakt.
13.5 De partner stemt de prijzen die zij in haar vestiging(en) hanteert af met de prijzen op de website.
13.6 De partner brengt de Elegancy101 Membership Card op een positieve manier bij haar klanten onder de aandacht, middels plaatsing van o.a. communicatiematerialen bij voordeur, kassa en website.
13.7 Indien Elegancy101 constateert dat de partner niet voldoet aan de verplichtingen, dan is Elegancy101 gerechtigd om alle Uitingen van de website te verwijderen. Elegancy101 is niet aansprakelijk jegens de partner voor hierdoor geleden schade.

Artikel 14 – Algemene verplichtingen van pashouder
14.1 De pashouder dient de pas zorgvuldig te bewaren en is verantwoordelijk voor elk gebruik ervan.
14.2 De pashouder dient adreswijzigingen en iedere andere wijziging die relevant is voor de uitvoering van de overeenkomst (zoals pas verzenden) zelf zo spoedig mogelijk via e-mail door te geven aan Elegancy101.
14.3 De pashouder dient een Nederlands postadres te hebben. De Elegancy101 Membership Card wordt niet naar adressen buiten Nederland verzonden.
14.4 De Elegancy101 Membership Card mag niet gebruikt worden voor onwettige doeleinden. De voordeelpas is voor nu alleen in Nederland te gebruiken.
14.5 De pashouder moet op vertoon van de Elegancy101 Membership Card zelf om een privilege/korting vragen bij de aanbieder van de deal. De Partner bepaalt of en onder welke voorwaarden het door de acceptant gepubliceerde voordeel wordt verleend. Elegancy101 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid indien het voordeel niet wordt verleend.

Click for English »